Godkväll

Hej på er denna kalla men underbara kväll.
Just nu är jag hemma hos Julia i Säve med Sara, vi ska strax åka till Jennifer.

Enligt Julia och Sara är vi i detta rummet tre snygga sexiga singlar, som ska festa rejält ikväll. Så vi får se vad kvällen ger oss.
Antagligen ses vi inte förän 2010, så ha en trevlig kväll.

Kramar

Good morning

Nu är det sista dagen år 2009, hur känns det?

Haha för min del, känns det som en vanlig dag, finns nästan ingen annan dag som inte känns som en vanlig, inte ens julafton eller min födelsedag. Nu har jag varit duktig och kommit ur sängen innan klockan blev 11, så nu har jag tillochmed käkat frukost.

Igår var jag i stan och tittade efter pynt till min naglar, men det fanns bara typ bling bling stenar, vilket jag inte var ute efter. Får nog köpa hem ngt från melba. synd att jag inte kollade det tidigare, men det får iaf bli långa manikyrerade naglar, till kvällen.

Jag bloggar nog lite senare idag, lägger in kvällens outfit och sminkning.

Ha en trevlig sista 2009 dag^^)

Just don't end the night in a ditch somewhere xD


Godkväll

Näst sista dagen innan det nya året, hur känns det?

För min del känns det som vilken dag som helst, Har varit på stan och fikat/promenerat med Sofia.  Har ätit god mat och har tagit det allmänt lungt ikväll.

Har tänt lite ljus ute, vid kaninburen. Idag är det 5 år sedan mina kaniner dog i hjärtinfarkt. Antagligen var det ngt konstigt virus elr ngt dom åkte på bägge två, men inget man kunde göra precis.
En av de hemskaste dagarna i mitt liv. Men får minnas de lyckliga dagarna istället.

Nu sitter jag och funderar på vad jag ska ha på mig imorgon, lite svårt haha.
Vad ska du göra imorgon??

Som du kanske ser, om du iaf varit här innan, har det hänt lite saker här på bloggen. Tex om du tittar till höger ser du min musikspelare, e bara att trycka på play och välja en låt:) sen under min profilbild står det även vems namnsdag det är idag.

Ha en fortsatt trevlig kväll och sov gott sen. Gott nytt år på dig


Köket

Jo jag har ju lovat bilder på vårt nya kök, så jag tänkte ha lite före och efter bilder och lite under renoveringen-bilder^^ vi börjar med under renoveringen.



Här byter vi golvet och isoleringen, morfar på bilden. Mamma råkade ramla mellan där, och fick ett jätte stort blåmärke på låret.



Så här såg vårt temporära kök ut, som i vanliga fall är vardagsrum. Man ser kartongerna som tog upp hela vardagsrummet, som innehöll skåpen, bänkskivorna och kylen/frysen. Det var inte roligt att leva såhär kan jag säga^^




Före renovering




Efter renovering




Före renovering




efter renovering



Före renovering




efter renoveringen



Foto: Jag


God kväll

God kväll blogg läsare, nu e det strax dax för lilla mig att sluta sitta vid datan och fundera på att hoppa i säng.
Dagen har varit skön måste jag säga. Har försökt mig på att ändra min header ännu en gång, men den får ni antagligen inte se förän det blir vår, den e väldigt vårig av sig.

Till morgonen lägger jag nog upp bilderna från vårt kök, som nu äntligen blev klart, kommer nog även lägga upp bilder hur det såg ut under renoveringen. Kan ju säga att det var hur jobbigt som helst att byta kök, fattar inte hur folk orkar med att byta varje år, ja jag känner folk som gör det^^ Men så e det när man vill ah det nyaste. Men jag är iaf grymt nöjd och mysfaktorn står på max, vill gärna höra era tankar om det imorgon.

Sov nu gott och hitta inte på några bus hihi:) Det gäller dig oxå Simon!^^)




Dagens outfit

Japp nu har man kommit hem från Julia, köpt mat och nu hamnade man visst här, framför datorn och har videosamtal med Jonatan haha. Jag och Julia kollade in hennes nya tv och såg även Benjamin Buttons otroliga liv, den var rätt bra, men väldigt lång. Sedan började hon laga mat, potatis och fiskbullar i hummersås, åh vad gott hihi. Nu ska jag försöka måla naglar inför nyår, om jag kommer på något kul, får iaf åka in till stan och köpa lite pynt till dom. Så om det lyckas får ni se dom klara imorgon. Men nu kommer den utlovade dagens outfit, inte direkt får att gå på stan med, men en mysig dag hos en kompis passar det bra:).





Linne gina tricot
Adidas TT fire bird
Leggings gina tricot



Morning

Kom upp lite tidigare idag iaf. Nu ska jag bara göra mig iordning så ska jag sticka till Säve och träffa Julia. kanske hon gästbloggar idag, som hon brukar när jag e där haha. Eftersom jag har pyjamas fortfarande på mig kan jag ju inte direkt visa dagens outfit. Men men, det kommer senare hihi.
Ha en fortsatt trevlig dag och titta gärna in hit lite senare.


 


Godkväll

Hejsan på er klockan är 18.20 och jag har precis käkat middagen bestående av bakpotatis. Idag har jag ju vart i Kärra och skjutit, vilket ni som redan läst mitt förra inlägg vet. Jasse var på ett bra humör, vilket gjorde även mig på bra humör. När vi väl kom dit var Raimo och Blomman där så man fick massvis med kramar haha. Nu när jag har vart hemma en stund har jag även hunnit kolla på min absoluta favoritfilm, House of flying daggers. verkligen värd att se, ni som inte sett den. Visst kan vissa tycka det är jobbigt att dom pratar mandarin, men själva filmen e grymt bra.







 


God morgon

Morning klockan e strax tolv och jag har precis duschat. Ska till Kärra och skjuta lite idag. Ska bli skojj eftersom jag inte gjort det på länge. Men nu ska jag göra mig iordning för bussresan dit, tar nästan en timme med buss, men en kvart med bil... segt asså. Men bussarna går ju sånna omvägar så vad ska man göra, ska även försöka få tag på några flytljus till min fiskskål (utan fiskar i såklart;P) Jasse väntar på mig hihi. Ha så gött så ses vi senare under dagen.


Julklappar

Hej igen förlåt att jag inte la in imorse, men proppen gick och vi har visst varit strömlösa ett antal timmar, men jag passade på att åka till stan och fikade med några kompisar på Franks.
Nu sitter jag och väntar på maten så jag tänkte lägga upp bilderna på några grejer jag fick iaf.

Tröja från Ichi
Kalender med killar
Linne med Paljetter från Bikbok
Hårband med blå blomma från accessorize
svarta knästrumpor från crossbow
jacka med circuskänsla från H&M
Diamdem med ros från Wella
Avril Lavinge Black star
L'oréal true match foundation c1
Duntofflor
Öronmuffar från accessorize
Erik Grönwall CD från Åhléns
Adidas firebird TT black/runwhite jacka

Så där fick ni iaf lite att titta på haha.

6 million ways to make it, choose one. A billion ways to waste it, choose NONE


Bloggdesign

Äntligen funkar min bloggdesign, woho. Tänk att man kan komma på hur man ska göra bara sådär, haha. Nu e klockan 00.40 så det e nog dags att borsta tänderna och hoppa i sängs med mina nya fina dunisar. Någon som fick något kul på Julafton?

Jag tänkte visa vad jag fått än så länge, när jag vaknar till morgonen. jag har ju inte fått alla mina paket än, eftersom snön som kommit här i göteborg och västra götaland gjorde så att Jonatan och Ludvig inte kunde komma igår. Tråkigt men sant, så vi får se vad jag får när jag träffar dom igen.

God Natt och sov så gott

6 million ways to make it, choose one. A billion ways to waste it, choose NONE


God Jul

Nu är det nästan dags för Kalle Anka jippi! Tycker dock fortfarande att det inte känns som jul, trots den årliga klappletningen i huset. Fick en Julkula och en Klänning på morgonen. Snart kommer mormor och morfar från mellerud och firar jul med oss. Blir nog många klappar i år, iaf enligt mamma haha.

Men nu när jag ändå vart så gullig och gjort iordning mig kan ni ju ändå kanska vilja se resultatet. Så här kommer dagens outfit och en how to do my hair guide. Enjoy:)

Från mig till er alla en riktigt god jul




Klänning H&M



Ta en slinga i håret och snurra det, sätt den sedan med en hårnål fast som en knorr som på  bilden, gör sedan så med håret, Man gör detta kvällen innan i torrt hår och sover med det.
Morgonen
Man tar ut alla hårnålar och borstar igenom håret, sedan kammar man över allt hår till ena sidan och gör det till en snetoffs strax bakom örat. lämna gärna en slinga på andra sidan, sen sprayar du håret så det håller i sig. Klart:D




Modell: jag
Foto: jag


Jul

Hej allihopa nu är det en halvtimma kvar till julafton, tycker dock inte att det känns som jul, men det tycker jag aldrig iof. Men jag tycker ändå att jag hann mycket idag, gjort julskinka och julgodis, massor av julgodis, bla. cocosbollar och wienernougat, mums. Sen har jag klätt grananen, städat och plockat fram julsakerna, även haft ute mina småttingar och träffat bästis Julia<3 Just nu ligger wienernougaten och stelnar så kan inte ta kort på den, men om ngn är intresserad av receptet e det bara fråga:P Skulle egentligen invigt nya köket med champange nu på kvällen, men eftersom pappa inte hade typ sovit på hela veckan struntade vi i det och han gick och la sig ist. Men nu ska jag nog dra mig till sängen, neh kanske inte än men iaf. Måste ju orka den eviga väntan imorgon xD Så god natt alla, så ses vi imorgon på Julafton





Modell: Pyret
Foto: Jag


Hej

Nu har jag äntligen kommit tillbaka efter mitt avbrott, nu när jag har lyckats smälta att min design aldrig kommer att funka, tyvärr. Aja ni får stå ut, orkar inte göra om den just nu, men om ngn har lust att göra en ny så säg till:D


Bloggdesign

Hej, nu har jag ju försökt att skaffa en ny och personlig bloggdesign, det tråkiga var ju att bloggen helt ratar den^^ hatar det verkligen, man ser den bara när man går in på ett enskilt inlägg, vilket jag tycker e hel konstigt^^
Men men, har någon något tips om hur det hela fungerar kan ni ju skriva en lite kommentar:D


utställning

Hejsan allesammans:)

Nu e det sista kvällen innan utställningen på mina bilder börjar. Har ca en timma på mig imorgon att sätta bilderna i den ordningen jag vill ha dom och sätta dit texterna som hör till, bestämde mig för några Whitesnake låtar, känns än så länge bra.
Känns som hela terminen gått åt men det bara vart någon vecka av fotograferingen, måste säga att jag var lycklig när frosten kom, blev ju så grymt fina bilder. Jag helt enkelt bevisat att det går att ta snygga kort med bara en vanlig kamera.
Nu hoppas jag att alla tycker om mina bilder, vill ju ha lite kritik också för att bli bättre, men är det bara bra kritik så e det inget fel med det heller, en av mina stora passioner är ju att fota, borde egentligen skriva lite mer om det i bloggen, men det är ju så sällan jag är ute och fotar nu för tiden. Jag måste nästan införskaffa en bra systemkamera, så jag kan leka lite, min kamera har ju massa förinställda funktioner, men jag kör ju bara på manuellt. Men iaf älskar jag mina macro bilder, så underbara:D Har ni några frågor om utställningen eller om min fotografering så kommentera så ska jag försöka svara så gott det går.
Får la bjuda på någon bild från utställningen också.
xoxo Ida Isabelle




Foto: Jag
Bild: Klippa ute vid Rörtången


dagens outfit



Randig t-shirt från H&M, jeansklänning med hängslen från Gina Tricot. Halvmatt lack leggings samt grå knästrumpor med rosetter från Crossbow




Pärlörhängen med mönster från kicks
Hårspänne med fjäder och blomma med strass från H&M
Nagellack Greta aqua fix från Make up store



Semifinal Idol 2009 i Skandinavium Göteborg!

Nu e det snart dags för någon av de tre idolerna att åka ut. Alla gjorde jätte bra ifrån sig idag. Men som vanöigt stod Erik ut, det mest fantastiska var hans höga toner i iron maidens run to the hills, ibland började jag undra varför han redan inte är en internationell superstjärna. jag rös i hela kroppen idag och gåshuden bara spred sig. önskar att jag vore i skandinavium just nu och kunde uppleva känslan där istället för hemma framför tv:n. Jag måste bara säga hur kul jag tyckte det var när Erik fick videomeddelandet av Kiss!

Men ärligt talat Erik kommer till globen, det är jag helt säker på, men av Tove och Calle har jag ingen aning. Båda var bra idag, på sina egna sätt. Så det blir nog bra hur det än går.

Vem håller du på?

Jag säger bara HEJA ERIK!!!!!!!

XoXo Ida Isabelle




3 December

hej alla läsare, nu är klockan 13.35 och jag har vart hemma i lite mer än en och en halv timma, skönt asså. Jag har ju dratt på mig en sån hemsk förkylning att jag känner mig helt tom i huvudet! (mer än vanligt då xD) Jag skippade gympan pga. förkylningen, känns liksom inte bra att träna när jag e så tät i näsan att jag bara kan andas genom munnen. Så sry Mirva och Erica för att jag inte närvarar vid eran styrketränings lektion.

Jag har kanske inte berättat dettta, men just nu håller vi på och total renoverar köket, vilket gör att det inte finns en tyst minut i mitt hus, så jag kan inte sova bort min förkylning. Vi räknar med att renoveringen ska ta iaf en vecka till, så ca 2 veckor totalt, men antagligen dras det väl ut som vanligt. Idag fick vi även skåpen och alla vitvaror så nu e hela vardagsrummet ockuperat med massa skåp inklädda i plast och kartong. Men vi hoppas på ett vackert resultat, fast det kan ju egentligen inte bli sämre än 70-tals köket med brunt kakel som vi hade innan. Så ist för bruntkakel, vita väggar/skåp/golv/kyl/frys/spis (ja allt e vitt)så blir det istället grå väggar, silverfärgade kyl och frys samt micro och ungn, och en fond vägg i mörkgrå, plus de svarta kakelplattorna, så det blir väl ganska stilrent förhoppnings vis. Men nu ska jag inte tjata om hur köket ska se ut, för nu ska jag ut och fota igen till mitt fördjupningsarbete i bilden. Puss på er och jag bjuder på en av bilderna som ska med!:D





Foto:Jag
På bild: frostiga Rönnbär


Julklapps tips

Hej alla bloggare och läsare, nu inför julen kan man ju ge julklappstips, så det tänker jag göra nu för er prylgalna människor, eller ni som känner någon prylgalen människa:D Mitt tips kommer från http://www.buttericksedge.se där dom har fullt med coola saker, allt från USB-Minnen som ser ut som skateboards till LED-duschmunstycken. Jag kan ju iaf säga att jag kommer köpa ett USB- Minne där;P värt att titta iaf^^

Det e ju förresten Första December idag, första dagen på vinter månaden och faktiskt första dagen det var riktigt kallt.



Foto: Buttericks edge

Pris: ca 360 kr (4 GB)


RSS 2.0