Torsdag 22 juli

God kväll, läsare. Har kommer ännu ett inlägg från tjejen on the move. Japp sitter i bilen på väg hem, elr rättare sagt till mitt landsställe. Idag har jag vart i Lidköping och besökt läckö slott och spiken. Ätit en jätte god räkmacka. Sen bar det till lidköpings innerstad. Sen tröttnade vi och åkte till vänersborg där vi åt på koppar grillen. Verkligen jätte god mat, speciellt laxen. Nu åker jag förbi brålanda vilket betyder att jag snart är framme. Puss på er

Onsdag 21 juli

Hej på er, just nu sitter jag i bilen. Vi har vart och badat i kråkviken. Vi lämnade nyss dals godisfabrik. Köpte med oss av det jätte färska godiset. För er som inte vet vart jag befinner mig berättar jag nu att jag för tillfället är i Bengtsfors. Den staden där många släktingar på pappas sida en gång bodde. Jag hann bli biten av ännu två kläggar i kråkviken. Ett på varje axel. Mysigt värre. Ha det bra så länge. Puss

Måndag 19 Juli

Hej på er, längesen sen sist.
Har varit utan internet i ca. 6 dagar.
Så är det när man bor mitt ute i ingenstans på sommaren.
Idag åker min Julia iväg till Teneriffa i 3 veckor:( samt att min min minsta kusin fyller 7 år. Så det är dit vi ska idag. Är just nu hemma hos mormor och morfar, har precis kommit ur duschen. Det händer egentligen inte så mycket här uppe, det ända jag gjort de senaste dagarna är badat, bränt mig i solen, åkt båt till köpmannebro, fått besök av Simon och vart och kollat fallens dagar i trollhättan.
puss♥

Tisdag 13 Juli

Hej på er, nu är jag tillbaka från mitt weekend break, kändes att det behövdes vara lite datafritt, dessutom har det nästan åskat varje gång jag tänkt skriva ett inlägg.
Det började ösregna och åska igår kväll, och har regnat fram tills nu, med bara minuter korta pauser.
Just nu sitter jag och äter en skål med mandariner, och egentligen väntar på att få åka iväg, även om jag inte riktigt känner för det. Vi ska åka till landet, ett bra tag blir vi borta. Fast kommer kanske hem bara ngn dag sådär och åker igen.
Eftersom jag bor mitt ute på landet, har vi inte skaffat något bredband, eller modem till min dator, så antingen bloggar jag via mobilnätet eller hemma hos min mormor och morfar.
Puss♥



Söndag 11 Juli

Hejsan på er
Just nu sitter jag inne, pga av att det regnar lite till och från och dessutom är det en sån tryckande värme, har ju 30 grader här hemma.
Man kan ju iaf säga att de visar bra filmer mitt på dagen, just nu sitter jag och kollar på Den nakna pistolen 2 ½. Komedi för er som inte har sett några av den nakan pistolen filmerna.

Btw idag kommer min lillebror hem, från den resan till frankrike som jag oxå skulle åkt på. Han är säkert jätte brun och fin, de har haft det väldigt varmt, upp mot 40 grader tydligen. Har dock saknat honom.


Lördag 10 juli

Hejsan på er, just nu sitter jag i bilen på väg till Linnéa. Hon har grillfest ikväll. Idag har jag även vart på borås djurpark. Fick faktiskt för en gångs skull se alla djuren. Men jag brände mina axlar och ansikte i solen. Jag som egentligen inte ska vara ute i solen alls xD. Bra jobbat liksom. Puss på er nu måste jag dra, nästan framme <3

Fredag 9 Juli

Hejsan på er, sry för den dåliga uppdateringen, men har knappt varit hemma idag.
Jag har vart en sväng i stan, elr rättare sagt 2 ggr.
Ena gången var jag inne för att hitta en klänning, till ett bröllop jag ska på senare till slutet av sommaren. Men det gick ju verkligen skit. Hur kan man ha som affär massa klänningar där alla dragkedjorna är sönder?
Jag provade säkert iaf 5-6 klänningar i en affär och hälften av dragkedjorna var sönder. Snacka om mkt defekta varor!!

Iaf nu på kvällen var jag ute på restaurang dels för att fira att jag kommit från sjukhuset och dels för att vi äntligen får börja semestern. Så vi beställde bord på sveagatans restaurant vino tapas.
Alltså ett tapas ställe. Massa små plock och gott. Dock glömde jag både kameran och mobilen hemma(klantiga mig) så har inga bilder på hur maten såg ut, men om ni någonsin går dit så prova deras bacon inlindade dadlar. Super gott:D

Nu är jag rätt så trött så det blir snart dags för att borsta tänderna och krypa ner i sängen.

Puss på er♥


Torsdag 8 Juli

Hejsan alla bloggläsare,
Idag har jag vart och träffat min andra hälft. Julia min bästa vän och kompis sen barnsben.
Vi träffades först på stan och drog sen vidare till Bergakungen för att se filmen jag missade premiären på när jag låg på sjukhuset, Eclipse. Den var mycket bättre än förväntat och väldigt mycket bättre än andra filmen.
Just nu sitter jag och kollar på Fringe, idag handlar det om en man som har kommit på hur man kan utföra tidsresor.
Så fort klockan har slagit tolv och jag får ta min medicin ska jag gå och lägga mig, är verkligen helt slut. Efter en sånn kraftig infektion som jag haft, är det iof inte så konstigt att man är svag i muskler och är väldigt trött för jämnan, men jag tycker ändå att jag klarar mig bra.

Sov gott på er Pözz♥

Onsdag 7 Juli

Hej på er just nu sitter jag och väntar tills jag ska åka till Madde på grillkväll hemma hos henne.
Idag har jag mest vilat, inför kvällen.
Har redan gjort mig iordning, men ska ta bort lite plåster och grejer från magen, där stygnen har suttit.
Men såhär ser jag ut idag:)



med dessa leggingsarna på oxå


Tisdag 6 Juli

Hej på er, äntligen har en lättnad sköljt över mig.
Jag har äntligen blivit utskriven från sahlgrenska och får nu komma hem efter 16 dagar på sjukhuset.
Men med detta har jag fortfarande massa tider att passa, mina antibiotika tider. Jag äter två olika tabletter, en tas 3 ggr om dagen dvs. kl 08, 16 och 24. Den andra tas bara 2 ggr om dagen, kl 08 och 20. vilket gör att jag får gå och hålla koll på dessa tider hela dagarna.
Det suger att vara sjuk.
Fast hemma slipper jag iaf bli stucken varje dag halv 6 på morgonen för att de ska hinna skicka blodproven för analys innan läkarronden börjar.
Men nu ska jag återgå till mitt SATC maraton, inne på säsong 2 nu:)
Puss på er♥

Måndag 5 Juli

Hejsan på er, just nu sitter jag i min säng. Jag trodde jag skulle få åka hem permanent idag men icke sa nicke, de vill ha kvar mig iaf minst till imorgon, vilket suger totalt. Det är pga att jag har fått antibiotika intravenöst sen jag kom in på sjukhuset, ca 4 olika sorter. Men har haft samma i några dagar nu. Men nu när jag ska hem måste de hitta något som är ungefär likadant fast i tablettform. För mig innebar detta att jag måste äta två tabletter, en ska jag äta tre ggr om dagen och den andra två ggr. Ska ta mina två första nu klockan åtta så vi får se om jag tål dem eller inte, jag hoppas verkligen de funkar bra, annars får jag verkligen inte komma hem imorgon.


Söndag 4 juli

Hej på er. Idag har jag oxå fått komma hem en sväng. Är så skönt med lite miljöombyte efter 2 veckor på sjukhuset. Eftersom jag missade midsommar åt vi midsommar mat idag, älskar att doppa köttbullar i gräddfil och gräslök. Nu ska jag äta jordgubbar och glass innan jag åker tillbaka till sjukhuset igen. Puss puss

Där igen

Nu är jag tillbaka på sjukhuset igen. Ligger och kollar på spartacus och har allmänt tråkigt. Väntar på min sista antibiotika spruta för dagen, vilket blir kl 00.00. Därför känns det ingen idé att gå och lägga sig än. Men iaf god natt på er

Lördag 3 juli

Hejsan på er, är i skrivande stund hemma på permission igen, försökte blogga från min ipod men det funkade visst inte, så nu sitter jag inne vid datorn istället.
Har nästan varit hemma från sjukhuset hela dagen, bara en snabb visit vid klockan fyra för att få min antibiotika intravenöst(genom blodet). Det får jag tre ggr om dygnet.
Jag har vinkat av mina vänner och min bror som nu åker till Frankrike utan mig. Hälsade även på i kyrkan innan konfirmationen som skulle vara idag.
Jag har även hämtat ut ett paket från coolstuff, och där bland massa saker, låg det bästa av allt, en solcells LED- ficklampa. Känner mig grymt miljövänlig nu ;P
Nu ska jag gå och sätta mig på altanen igen puss på er♥




bild lånad från coolstuff

Permission

Nu har jag äntligen fått komma hem ett par timmar, känns riktigt skönt. Kommer dock bli svårt att åka tillbaka till sjukhuset och lämna mitt älskade hem♥


Fredag 2 juni

Hej på er, har inte kunnat blogga på nästan 2 veckor. Kommer ni ihåg att jag sa att jag mådde dåligt? I måndags förra veckan blev jag dåligare och åkte in till sjukhuset och där är jag fortfarande kvar. Det visade sig att det var min blindtarm som hade spruckit och orsakat en bukhinneinflammation samtidigt. Så nu har jag fått massor av antibiotika, dropp och 4 påsar med blod. Jag opererade mig på tisdagen förra veckan så idag ska de ta bort stygnen. Man kan verkligen säga att sjukhus är sövande och väldigt tråkigt att vara på, speciellt så länge som jag varit här. Förhoppningsvis kommer jag hem nu i helgen. Men jag har missat och kommer missa massa saker pga. Detta. Missade premiären av Eclipse i onsdags. Missar min frankrike resa som jag skulle påbörja imorgon. Men det finns inte mycket att göra. Bara jag slipper slösa fler dagar av mitt sommarlov på att ligga här så blir allt bra igen. Puss på er

RSS 2.0