Bättre sent än aldrig

Jag missade ju våffeldagen förra veckan och har varit sugen å våfflor sen dess, och idsag fick jag äntligen våfflor till middag, med en liten twist. I min familj har vi ett speciellt sätt att äta våfflor på, det kommer från den dalsländska staden Mellerud och kallas Melleruds special. Den innehåller våffla korv och mos.

Jag är dock lite ensam om att ha ketchup och hallon sylt samtidigt^^
Och jag vet att de inte kanske låter gott eller inte ser så gott ut, men det e helt underbart gott.


VV




Måndag

När jag vaknade idag kände jag mig verkligen jätte trött. Jag är en sån person som har jätte svårt att ställa om sig till sommartiden. eftersom man går och lägger sig en timme tidigare och går upp en timme tidigare.

Nu sitter jag och kollar på svenska hollywood fruar och dricker mitt nya favorit te, grönt förstås, med lime och citron smak. Jag vill bara att veckan ska ta slut så jag kan få ha ledigt en vecka. Solen får gärna skina lite mer också, det hade ju inte skadat.

jag idag:P



tee med pussmunnar, dock ingen aning vart den kommer ifrån, fick den i julklapp^^


angående inlägget: när?

Jag har fått en kommentar av en av mina trogna läsare om hjärtat på bilden, är utav att jag skärt mig, därför tänkte jag göra lite klarhet i detta genom att berätta om det.

Det var för ett år sedan, när jag satt på en av mina lektioner på skolan. Jag hade ur tråkigt och hade inget att måla på så ritade ett hjärta på handen med blyertspennan, men jag råkade rita lite för hårt så det gick hål i huden och jag fick en infektion på handen. vilket gjorde att jag ångrade mig djupt. jag fick ett ärr, men det har nu bleknat såpass bra att det inte syns längre om amn inte granskar huden riktigt nära med förstoringsglas.

så gör inte som jag och rista in saker i huden^^

dagens outfit

Japp här har ni iaf tröjan jag hade på mig idag, hade även mina jeans från vila.



t-shirt från Victorias secret (new york)


God eftermiddag

Hej på er

gå in här och rösta på min egen designade bikini:D hope you like it

Nelly

serier

Lite mer tecknat, lite mer åt serie hållet denna gången





när?

Har du någon gång gillat en människa så mycket att det gör ont?
Att knappt vilja vara ifrån varandra, bara för att inte den andre ska försvinna?
Att man bråkat för att man inte träffas tillräckligt ofta?
och sedan skiljts åt för att aldrig ses igen?
och sedan gör hjärtat ondare än någonsin förut och du tänker på den andre hela tiden bara för att du saknar den?
När blir det någonsin bra igen?



en människa brusten av kärlek, är ingen människa alls
ett hjärta brustet av kärlek, är inget hjärta alls
en kärlek brustet av kärleken, är ingen kärlek alls





kväll

Hej på er nu är klockan snart halv tio. Jag sitter just nu och kollar på svenska hollywoodfruar, mamma kom nyss upp med en lemoncellopannacotta med hallon och mandelpluppar, mumsigt värre.
Idag har jag på mig mina nya örhängen som ni inte sett än^^

så här ser de ut, men nu säger jag god natt puss på er♥


Måndag

En ny sekund, en ny minut, en ny timma, en ny dag och en ny vecka.

Just nu sitter jag i biblioteket med mina klasskompisar och ska skriva ett arbete om rädda barnen. Engelska e sjukt tråkigt, men jag ska ändå läsa engelska C cambridge till hösten. Man behöver ju inte vara dålig på engelska bara för att man tycker det är tråkigt, eller hur?

Vi ses när jag är hemma sen. pözz♥


Good evening

här sitter jag en söndag kväll och dricker hallonsoda och äter det efterlämnade godiset från igår^^ Idag fick jag med mig hela familjen till en långpromenad i slottskogen, sälarna var jätte söta som kom upp under isen. Men nu sitter jag och kollar på morden i midsommer, ngt av en tradition för min del, emn snart blir det sängen. puss på er♥


Lördag

Hej jag måste berätta att jag har vart på bio med Jasse och Sassa idag och sett den helt underbara filmen Remember me, med Robert Pattinson och Ememlie de Ravine. Den var verkligen jätte bra och hemsk på samma gång. Helt klart värd att se, den har en väldigt speciell vändning i slutet, men mer tänker jag inte berätta, Då kanske jag förstör för er som inte sett den än.





Sovdags

Japp ni hörde rätt, nu ska jag gå och lägga mig efter alla mina timmar jag pluggat idag. sov gottis på er♥


Myyyyys^^

Idag efter skolan träffade jag min gamla klasskompis Sofia i stan. Vi kikade runt lite och sen drog vi till fröken olsson och fikade. Det blev persiko iste och hallon cheesecake.
såklart kom jag inte hem tomhänt, samma gällde Sofia

Dagens outfit

såhär ser jag ut idag


En vanlig hårdag

Nu ska ni få följa med steg för steg hur jag gör mitt hår på morgonen innan jag går till skolan.

Först duschar jag och sedan blåser håret helt torrt och borstar igenom som jag vill ha det.

sen värmer jag upp min volume master från OBH Nordicas Björn Axén serie och använder den vid hårrötterna.




sen tar jag och häller över lite Schwarzkopf osis+ dust it, light control 



sen lite proffs hårspray



sen ruffsar jag till håret vid rötterna (underhåret)



sen sprayar jag fast hela håret



sen piffar man till det med någon rolig detalj, kanske rosetter, elr ngt diadem och sen är det färdigt.








Tecknat klart

Japp ni hörde rätt, årets första bild är klar aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnddddddddddd here it comes.


ser ni vem/vad det är?:)♥

när allt känns fel

Idag har jag mått dåligt hela dagen. Inte speciellt kul. Jag har inte ens rört chokladmousse brownie tårtan som står i mitt kylskåp, sen när sa jag nej till det liksom. Det känns som allt är snett i dag. Allt e bara FEL. Känns nästan som hela världen är emot mig, fast ajg egentligen innerst inne vet att den inte gör det. Kanske är jag lite deprimerad? Just nu vet jag inget mer än att jag är trött.
Men en sak som gjorde mig glad var att min gamla klasskompis hörde av sig idag och vi ska antagligen träffas i veckan, underbart! Nu när jag inte haft något att längta till, speciellt inte helgen då det blir släktkalas, finns det någon som trycker det e kul med släktkalas? Kanske när man var liten och man fyllde år, men nu vill man ju göra massa annat istället för att träffa släkten.
Nä nu får jag sluta klaga och göra något roligt istället, jo jag har ju målat färdigt min teckning idag. Tänker visa den imorgon, så kika in då:)
Men ni kan ju få en titt på ett av mina gamla verk^^



Kreativitet på hög nivå?

Jag tittade igenom mina bilder och fick se de roliga och lite kreativa nagel målningarna jag gjort. Jag tänkte därför visa er ett par bilder:)



Nyckelpigor


blommor


ränder/prickar


50/50 prickar, jag hade haft nagellacket några dagar^^ överlacket hade luftbubblor:P



svart topp/hjärta, sry för mina torra nagelband

Fredag, nej det e ju Lördag^^

Ja ibland kan man ha mycket att tänka på men helt glömmer bort vilken dag det är, jag ställde klockan på halv 6 imorse och när den ringde blev jag jätte arg för att jag hade ställt den. till slut somnade jag om.

Nu har ajg precis målat naglarna, idag blir det fest för min mamí vilket betyder massa god mat och chokladmousse brownie tårta, mums. Ha en trevlig lördag puss♥

Mamí

Today e det min mamís birthday:)
fick gå upp extra tidigt och slå in paket efterom jag helt totally glömde det igår. Hon blev jätte glad för de fina presenterna.
sen var jag i skolan, som en vanlig Fredag, haha. Blev att äta på Göta älv idag.
Efter skolan åkte jag in till stan och på vägen hem köpte jag en meter Ros, röd såklart. Mamí blev jätte glad när hon fick den.

Jag och min mamí är ganska lika till sättet vi uppför oss och ibland personligheten oxå. Härom veckan åkte vi buss tillsammans på morgonen, då började hon berätta om någon buss hon hade åkt med papí och de hade flugit över ett gupp, när hon berättade gjorde hon värsta ljudeffekten, precis som jag brukar. swoosch!!

Aluminium fri?

Jag har en ganska ovanlig allergi mot aluminium vilket gör att jag inte kan ta vaccin eller använda viss kosmetika, parfymer eller deoderanter. Nu har den deo som jag använder slutats tillverka och jag behöver hitta någon ny aluminiumfri deoderant. Någon som känner till någon, gärna något som är ganska lätt att få tag på:)


Torsdag

Idag har jag haft hjärt och lung räddning (HLR) träning i skolan, det gick jätte bra.

Sen träffade jag Julia i stan, köpte ett par nya solisar och vi stannade en sväng på favorit fiket, espresso house, för en god vanilla latte för min del och en chailatte för Julias del plus ett gott glas chokladmousse^^
Julia köpte ur snygga jeans på JC, de passade henne verkligen jätte bra.

Sooooooommar

Jag vill ha sommar nu, vill inte du??




foto: Jag

Gott, gotti gott gott

En ny grej jag e helt galen i^^



Kellogs special k bliss, hur god som helst^^

Julia

Idag har jag träffat Julia hela två ggr, vilken lyckost man kan vara:D She's the greatest person you kan meet on the international day of awesomeness:D


en gammal bild från när vi var ute med min båt:)

Pyret

Idag har min älskade kanin mått dåligt, antagligen var hon uttårkad. Hon låg i vilket fall och skakade hela tiden. Men efter någon timme inne hos mig blev hon pigg igen och mår nu bra.
För er som tror att jag inte ger mina kaniner vatten, har ni fel. Min kanin e lite busig av sig och lägger gärna hö över vattenskålen, vilket gör att hon inte kommer åt den.

Här har ni en video på min sötnos:D


Awesome

Imorgon är det ju "The international day of awesomeness". Har ni laddat upp ordentligt nu så ni kan vara extra awesome imorgon??  Eller ska ni kanske bara se på How i met your mother, där allt är awesome och legendary^^

Imorgon fyller två av mina kompisar år, Erika som fyller 18 och SebSeb som fyller 20!! grattis till er!!

McDonalds?

Gillar du McDonalds?
Det gör jag, men varje gång jag äter det undrar jag hur onyttigt det egentligen är. Nu har jag fått svar, jag hittade en video på youtube där en kvinna har haft en cheeseburgare i en lunch låda i snart 4 år.





Jag vet inte om detta är sant, men denna ser mer äkta ut.


Tooooodaaaay

Hej på er idag är allt bra med mig förutom min fot som är blåare än nånsin. För tillfället har jag ganska nyss kommit hem från skolan och torget. Träffade pappa där och sen handlade vi. Just nu väntar jag tills min mat ska bli klar. Det blir helspecial idag, mos korv och bröd. Min pappa gör världens godaste mos så ni bara vet, därför överlåter jag honom till det.

På fredag blir det jag som ska laga maten på mammas födelsedag, vet dock inte än vad jag ska laga just nu står det mellan två pasta rätter, antingen kyckling filé med citronbourre sås. Eller fläskfilé med sherry/rom sås, vad tycker ni? speciellt du Julia som testat båda dessa rätterna^^

illusioner

Har ni tänkt på hur många sätt man kan lura ögat.
När jag var liten gjorde jag alltid bilder som bara innehöll två färger som kom från var sin sida av färgcirklen tex. grön och röd eller blå och gul. Om man målar en svensk flagga och sedan stirrar på den i 30 sekunder och sedan tittar brevid så ser man en svag flagga som bytt plats på färgerna. Något ni känner igen??

En av de mest sedda illusionerna kan vara denna:


Men det behöver inte bara vara sånna här, vissa gatukonstnärer är jätte duktiga på att måla 3D illusioner rätt på trottoaren eller gatan.








Pool någon?

Har ni sett världens största pool?

Den finns i Chile och är  914.4 meter lång tar upp en yta på 80 937.1284 moch är som djupast  35.05200 meter. Den rymmer  249 837.178 mvatten.







källa


Cute or what?

Hittade denna ur gulliga bild nyss:D


Dans

Hej på er måste bara berätta om en jätte duktig tjej som dansar modern dans, hon har jätte fina rörelser och allt flyter och ser lätt ut Hon heter Kelsey Kincaid och bor i New York.




Internationella kvinnodagen

Hej på er, idag fick jag värsta vårkänslorna och tog på mig min nya jacka, det blev dock molnigt och vår känslan gick över till något helt annat. Nu ligger dimman tjock utanför mitt fönster och jag lyssnar på Imogen Heap - Hide and seek. Får se om jag klarar av att träna sen, stukade ju foten i torsdags ganska rejält så nu e den helt blå och svullen samt bandagerad. Inte kuul!

Såg att det fanns en modell tävling för L'oréal, men det var för hår och jag  känner inte riktigt för att färga bort min naturliga hårfärg just nu.

Shopping trip 6/3-2010

Idag åkte jag på en shopping trip till lite var stan i Göteborg. Jag kom hem med en present till mamma och två saker till mig själv.

En ny t-shirt och en ny skinnjacka





Båda är från NewYorker




bry er inte om röran på mitt rum^^ det är städat nu xD

Jenny Berggren

Idag har jag vart och lyssnat på Jenny Berggren (från Ace of Base) där hon berättade om sin uppväxt och sitt liv som kändis. Själva grejen att bara få träffa henne var helt underbar, men att lyssna på det hon hade att säga tog andan ifrån mig. Man levde in sig i hennes berättelser och man ville liksom kliva in och hjälpa henne i alla hennes motgångar. Hon sjöng även Ravine som hon uppträdde med på World music awards 1997 (WMA) i Monaco.



Hon har även skrivit en bok om man är intresserad att höra lite om det jag har hört ikväll om inte mer.




Alice in Wonderland

Japp igår var jag och såg den underbara filmen:)

den var verkligen jätte bra och rolig.

Synd att dagen inte riktigt blev som planerat.

Idag stukade jag foten på gympan under amerikanska fotbollen som vi höll på att spela just då. jäkla otur asså. Det gör ju skit ont ju!


RSS 2.0