sista November

Last Day Of November And The Stars And Snow Are Still Not Showing







Foto: Jag


Gästbloggare :D

God morgon allihopa! hoppas ni har sovit gott för det har iaf jag ;D Izza stackan fick sova på en luftmadrass på golvet medans jag sov i min sköna säng... (a) Ändå va det jag som vakna först, precis som alltid x) Men synd om henne så väckte jag henne vid nio, hehe ;)

Men nu ska jag dra, sista inlägget från eran favorit Julia nu, sakna mig inte för mkt! pusspuss

Hej igen

Nu har jag äntligen fått tillbaka datan och bloggen från min Jullebulle, nu är det paus på idol och jag sitter och grunnar lite på Erik som e min absoluta favorit, han har en sån grym utstålning, scennärvaro och är helt en äkta stjärna med sin rockiga lite glamrocksliknande röst. It's all about lovin' him.
Får se mer vad kvällen hos Julia erbjuder mig, nu när jag ska sova över haha. Men först blir det att titta klart på idol, och sluta ta över julias dator. Men nu får ni ha det bra, för jag tror inte det blir ngt mer inlägg idag:P


Gästbloggare :D

Heeej igen! fortfarande Julia som har tagit över Izza-bissas blogg =D haha avundsjuka va? ;) iaf så lyckades vi laga maten utan ngr stora incidenter + chokladmousse, mumsigt =D förutom att det va hallon i den.. dagens fail-.- 
Men nu sitter vi här framför TV:n o glor på IDOL den här gången, jaa vi har faktiskt orkat byta kanal ;) Izza satt och skörda farmville... skoj not.. så jag fick sitta och mata henne med popcorn så inte jag skulle äta upp allt o bli tjockis Julia ;O hihi =)

Men nu ska vi fortsätta kolla, Calle eller Mariette åker nog ut hoppas jag på, inte Izza som vill att Tove åker ;S Vi får se vem som har rätt! Pusspuss!  

Gästbloggare :D

Heeej allihopa! =D

Nu sitter jag och Izza o glor på simpsons och väntar på att mamma och pappa ska dra så vi kan laga mat ;) Verkar som det aldrig blir av... -.- men men, Izza und ich super kockar haha! Kassler och pressad potatis ska vi försöka få ihop... önska oss lycka till =D

kanske ska säga att det är Julia som skriver.. höhö nu vet ni, ha det! Puss O Kram!!!


Nick Pitera

Någon som gillar riktiga talanger?

Nick Pitera sjunger duetter med sig själv, både som kille och tjej röst, man bara måste beundra honom, han e ju riktigt duktig dessutom.










 


New Moon + Robert Pattinson

Hej allihopa och framför allt alla Rob Pattinson och Twilight fans, jag vet inte hur många av er som faktiskt vet att Rob själv sjunger två av låtarna i Twilight! Nu när New moon är i gång och jag såg den i Lördags, var jag bara tvungen att skriva lite om det här:P
New moon var bra tycker jag, man kunde tillochmed skratta på vissa ställen i filmen, vilket man inte kunde i första(iaf inte jag). Men jag tyckte den var totally värd att se, för jag längtar ju redan till nästa, men jag tycker det e dåligt att dom byter ut Rachelle Lefevre, som spelar Victoria, i den tredje filmen, men dom kan ju inte direkt hjälpa att hon e dubbelbokad för tillfället, men ändå dåligt.
Jag måste ju säga som alla andra dock Taylor Lautner va ju bara för snygg^^.
Men visste ni att Volturi vampyren Caius, spelas av Jamie Campbell Bower, som även är med i Tim Burtons Sweeney Todd the barberer of fleetstreet, och är motspelar till Johnny Depp som spelar Sweeney Todd.

http://www.youtube.com/watch?v=7H47oQH1TW4

Robert Pattinson - Let me sign

Hiss eller diss??


Frisk, kry och full med energi ^^)

Hej allihopa, det är torsdag eftermiddag och jag sitter här och skriver igen.

Idag var ju de flesta i klassen så duktiga och vaccinerade sig mot baconfebern^^ men jag var ju mindre duktig efter som jag inte tål vaccinet. Men man får ju bara hoppas på att hålla sig frisk så länge som möjligt.
Var iaf på Friskis och Svettis och tog ett gympa pass, riktig gött och roligt faktiskt, måste ge beröm åt Madde(instruktören) som stod ut med idiotklassen från esters! De var helt over the place och förstörde verkligen för oss andra som tog träningen på allvar. Men som tur spred sig vår entusiasm över lite på dem också, så det blidde bättre mot slutet.
Nu när vi ändå sitter och snackar nyttigheter, ni måste prova Oatlys Havredryck med chokladsmak! jätte god, nyttig och är helt fri från socker, kan det bli bättre?
Nu ska jag ta mig ett glas, men jag uppdaterar väl imorgon igen kanske.





Tisdag

Idag e det ju som alla vet tisdag, men inte vilken tisdag som helst, jo för denna tisdagen sprang självaste jag och Emma på Niklas Hjulström, ja självaste Niklas från Cue!! (för er som inte vet, är det Cue som sjunger Burnin')Han kom liksom gåendes åt motsatt håll inne på centralstationen i Göteborg! Så bara för att det var så kul att vi såg honom, e han värd en bild på bloggen^^




Äntligen hemma

Nu är jag hemma igen, så skönt det bara kan bli, jag har ju vart i Mellerud i helgen och hälsat på lite släktingar. Man måste ju säga att Mellerud är en ganska tråkig "stad" om hösten och vintern då det inte händer så mycket. På sommaren kommer turisterna till akvedukten i Håverud och spelmansstämmor och annat skoj händer, men iaf fall var man tvungen att hänga med, även om jag stor vägrade.
Men vi skulle ju till farfars grav så jag och mamma gjorde ett blomsterarragemang, ist för att köpa ett. Jag tyckte det blev väldigt snyggt, elr vad tycker ni??




Foto: Jag


fredagkväll

Nu sitter jag här igen. Klockan är sådär 23.30 och det börjar bli dags för sängen känns det som iaf, så e det ju när man går i skolan, man blir trött jämt. I eftermiddags var jag i nordstan med Linnéa och vi letade desperat efter klänningar, vilket vi inte hittade några vi kunde tänka oss. Sen bjöd hon på fika på espresso house, det blev en choklad frapino för min del och en citron och vallmo muffins till Linnéa, riktigt gott bägge två. Sen kom Linnéas pojkvän Jonatan till stan för att dom skulle kolla på en fluga, så då åkte jag vidare hem.
När jag kom hem åt vi lite räkor och krabba och drack champange( enligt mamma och pappa firade vi för att vi ska få ett nytt kök). Sen ringde Julia och sa att hon var påväg hit. Hon fick lite mat med oss och sen kollade vi på trailern för paranormal activity som var helt hemsk, satt och skrek ju. Sen blev det Idol och vil blev lite besvikna på att det inte var Reza som åkte ut, men vi konsaterade snabbt att Erik och Marinette var kvällens bästa idoler.

jag älskar min Julia<3


Mina 4 gröna "droger"




Home Spa Body butter Aloe Vera & Chamomile
Helt underbar för torra händer och armbågar


Vera by CCS
Återfuktar och svalkar
Kan användas som återfuktande gel för torr eller nyrakad hud.
Svalkar vid klåda av insektsbett eller solsveda
Den inehåller lika mycket aloe vera som växtens blad.
Går att köpa på apoteket.

Försvarets Hudsalva
Mot torr hud och läppar
jag använder det dock bara till läpparna
enligt försvaret går det även att steka mat i, men inget att prova enligt mig^^
Går även det att köpa på Apoteket

PEEL-OFF MASK
uppfriskande och exfolierande ansiktsmask som innehåller gurka, citron och lime.
Gör ansiktet mjukt och ger en djuprengöring. Går att använda på normal till kombinerad hud.
Precis som namnet avslöjar drar man bort den.
Går att köpa på Kicks eller Åhlens


Beeptest

Idag hade vi beeptest i skolan, usch vad ska man säga, var ju rätt taggad de första 3 nivåerna sen gick det bara utför, blev yr och kallsvettades och tillslut svimmade, hur duktig kan man bli? aja hoppas jag får göra om det vecka 50 iaf:D

Sen hade jag bild, det gick ju kanon haha. Men ärligt finns det något mer avslappnande än att sitta med en pensel i handen, händerna är lika fulla med färg som paletten brevid, och man bara stryker den över motivet. Jo vi håller ju på med att måla kopior av kända konstnärers tavlor. Jag har därför beslutat mig för att måla Salvador Dali's Three Sphinxes Of Bikini.
som ser ut så här, ni kommer ju få se min kopia oxå, när den är klar dvs.



Konstnär: Salvador Dali
Motivets namn: Three Sphinxes Of Bikini






Förresten bara så ni vet, är simon bäst!


Polhem

Ibland undrar man varför man går i skolan. Idag är en sådan dag när man går upp 6 på morgonen och inser att man inte behövt gå upp förän kl 10 för att lektionerna är inställda, sen får man ett gulligt samtal från en klasskompis i detta fallet Linnéa som säger att man inte behöver komma till skolan alls idag. Nä tänker jag då hon ringde när jag stod i hallen påklädd och redo att gå till bussen och åka till skolan, kan man ha mer otur??

Nu ska jag iaf åka till stan. Peace out! Xoxo Isabelle


Glasstips

Hej kära läsare, jag skulle vilja tipsa dig om min favoritglass. Den har en fräsh smak och är en sorbet gjord på äkta varor.




Foto: Jag

Lejonet och Björnens Champange sorbet

finns att köpa i utvalda matbutiker bla. Ica Focus Göteborg
eller i Lejonet och Björnens egna glassbutik på Finska gatan tror jag eller Brunnsbo torget båda i GBG


Make up tips!

Hej kära läsare! stötte på en kul sak när jag sökte makeup på nätet, den här produkten verkar vara helt okej och perfekt för dem som inte riktigt kan eller har tid att sminka sig.




 Eyemajic är en direktapplicerande ögonskugga som ger dig en proffisionell make för varje tillfälle. Det går snabbt och blir inte kladdigt samtidigt som det garanterat blir snyggt. En revulotionerande skönhetsnyhet som tar bara några sekunder att lägga på. Perfekt när du har bråttom eller är på resande fot.
Steg 1: Blunda och höj ögonbrynet så långt det går för att få en så slät yta som möjligt. Använd båda händerna när du applicerar skuggan, lägg den så nära innerögat och fransraden som det går. Håll den där i ungefär 4 sekunder innan du drar den mot ytterkanten.
Steg 2: Dra applikatorn över ögonlocket mot ytterögat för att få ett bra resultat. För att undvika för skarpa kanter använder du den andra sidan av Eyemajic och suddar försiktigt för bästa resultat.
Steg 3: För att få en annan look på sminkningen kan du dra applikatorn 5-10 mm uppåt för att få en mer kattliknande make. Du kan även dra applikatorn i olika riktningar för att få fler unika blandningar. Varje paket innehåller 5 par.


De går att köpa på www.nelly.se

Jag tyckte dock att det var lite väl dyrt för fem par, med 110kr (SEK)

Även ett stämpelkit för naglarna, lätt att använda och über snyggt.


KONAD IMAGEPLATE M20
Bildplatta innehåller flera roliga motiv, Plattan passar perfekt för att utöka redan existerande motiv eller för dig som vill ha mindre symboler på naglarna. Enkelt men effektfullt. Stryk på ett lager med Konad Special Polish och ta bort resterna med skrapan. Tryck den mjuka kudden mot bilden och motivet fastnar på den. Tryck på motivet på nageln med en rullande rörelse och du får motivet på nageln. Tänk på att inte låta naggellacket ligga på plattan för länge innan du trycker den på kudden. Alla Konad Image Plates är gjorda av rostfritt stål för att hålla under en lång tidsperiod. Bilderna på plattorna är gjorda med laserstrålar som med stor nogrannhet skapar en hög kvalité med många detaljer och sofistikerade designs. Du hittar fler plattor under varumärket Konad Stamping Nail Art. Diameter 5,5 cm

De går även också att köpa på www.nelly.se

Inte speciellt dyra heller 55kr (SEK)/ platta

Nu finns det ju även ett annat instant dry nagellack

http://www.youtube.com/watch?v=jBpJSJqypto&feature=player_embedded

Den så kallade Incoco dry nail applique

Verkar ju vara helt perfekt när man har bråttom, ett plus är väl att den håller upp till 14 dagar

Om man vill läsa mer kan man gå till www.incoco.se


Cafémysdag

Idag var Emma, Linnéa och jag på stan och shoppade och sen vidare till cafét som man aldrig minns namnet på, men jätte mysigt och litet.
Jag och Linnéa bara förälskade oss i ett par skor, så jäkla snygga var dom. Kommer inte kunna sova ordentligt innan jag har dem i min garderob eller ännu bättre: sittandes på fötterna.
jag har aldrig någonsin i hela mitt liv velat ha skor så mycket, men just nu är det så att jag kan kan sälja allt jag har bara för att ha dem på mig för en dag.



Modell: Linnéa
Foto: Jag


Höstväder





Jag gillar inte hösten egentligen, men jag kan hålla med om träden får fina färger, men det håller ju bara ngn vecka sen ligger löven där på marken våta och gula innan dom blir bruna och fula. Sen kommer ju vintern alla väntar på. Men inte jag jag längtar till våren då man kan gå barfota i skogen bland vitsippor och grönt gräs. Men nu när det fortfarande är mörkt och kallt ute får man göra det bästa av situationen och sätta på sig alla mys kläder och mysa järnet i höst och vintermörkret.


RSS 2.0