Gott nytt år!

Tänkte bara önska er läsare ett gott nytt år!! Hoppas att det nya året blir som ni tänkt er om inte bättre. Att era drömmar och förhoppningar slår in. pussar så ses vi nästa år!


Movie night

Sitter i soffan i vardagsrummet och tittar på the terminal på den ny införskaffade tv:en. Suverän sak den där!
Idag har jag vart en sväng till stan med Jasmine, vi inhandlade lite grejer till nyår. Strumpbyxor, lösögonfransar och sånt. Klänningen är redan fixad. Nu gäller det bara att hitta rätt sminkning och frisyr. Men hur frisyren blir beror på hur vädret är på lördag.
Hyr ser eran nyår ut?


Vampire diaries

Ligger i sängen och vilar ut en stund. Eductus gick bra. Vart en kort sväng till vårdcentralen för att kolla in min fot jag opererade i september. Det onda har kommit tillbaka så skall på bedömning på fredag om hur vi skall göra. Dvs om vi skall operera igen.
Tittar på säsong ett av vampire diaries, köpte boxen med första och andra för någon vecka sedan. Man blir faktiskt helt fast! Pussar!!


Academedia Eductus

Befinner mig just nu på Eductus och skall prata om personlig marknadsföring. Spännande? Vi får se :) det är sjukt jobbigt att gå upp tidigt nu efter julen. Usch! Ses om ett tag, kram!


Long time no see

Hej babes, jul veckorna har var hektiska. Jobbat 10 timmar om dagen. Julen var också stressig med alla släktingar som kom och hälsade på julafton till annandagen. Det har ju förstås varit roligt med.
Idag har jag vart på möte på academedia, skall dit imorgon med om jag inte behöver jobba. Puss


Pinsamma saker^^

Tjo! Glad Lucia... eller vad man nu säger
Sitter just nu och kollar på masterchef USA.
För min del har det varit som vilken dag som helst. Har inte ens käkat en pepparkaka idag.
Hade dock velat ha en lussekatt men orkar inte gå och handla en i regnet.
Glömde bort mitt möte på Academedia idag, eller snarare hade bokat in det på fel datum i iphonen^^ Pinsamt när man kommer på det. Fick boka om det till den 27e. Men skall dit imorgon igen på ett annat möte, dvs om jag inte jobbar imorgon.
Körde en grym hårinpackning idag från favorit märket Fudge Dynamite. Cocos doft på det med, mums!
Håret känns som nytt!
Tänkte bjuda er på en bild från iPhonen

RSS 2.0