For the first time

Hej på er, detta är första inlägget med min ny nedladdade blogg.se app. Än så länge går det fint. Men vi får väl se om jag kommer fortsätta att göra inlägg med den eller inte. Igår var jag btw i Kungsbacka en sväng, åt mat på cyrano och kollade efter nya varma vinter skor vilket inte var det lättaste. Kram på er!


Renovering på g!

Hej på er,
det börjar dra sig mot renovering här hemma. Vi skall nämligen byta rum med varandra. Mamma och pappa skall ta Davids rum, David tar mitt och jag får mammas och pappas. Vilket betyder att moi får största rummet.
Dock har jag ännu inte vart och kollat in tapeter och färg än men det lutar mot brunt eller svart och en fondvägg.
Kommer berätta mer när vi börjat komma igång mer, än så länge har vi bara rivit ur lite bokhyllor och sånt.
Puss

Jobb och nyopererad

Japp ni hörde rätt, jag är nu med jobb!
Har fått jobb på en förskola i närheten av där jag bor. Men kommer antagligen få springa runt lite överallt i Tuve.
Igår så var jag på vårdcentralen och bad en läkare titta till min dumma tå, vilket hon direkt sa att den var i nöd av en operation, så jag blev inbokad på en tid några timmar senare.
Bedövningssprutorna i tån (3st) gjorde verkligen skit ont! Tån blev svullen och såg helt mörbultad ut av sprutorna. Sen blundade jag resten.
Nu går jag med ett fett bandage runt foten, de enda skorna jag kan få på mig är mammas gamla birkenstock tofflor och mina gladiator sandaler, vilket gör att jag numera fryser som skam när jag är utomhus.
Dessutom ser det ju helt knas ut när man går på stan med jeans, skinnjacka, tjock halsduk och skinnhandskar och gladiator sandaler på det.
Vill gå i mina heels från bianco innan det blir för kallt ju!

Tja på er!

Idag fyller min älskade pappa år.
Grattis till dig Pappa!
Annars idag har jag sökt jobb, försökt att få en ny handlingsplan på arbetsförmedlingen, vilket inte gick förän nästa måndag, suck!
Spelat en del wordfeud^^
Mitt hår börjar bli väldigt slitet och efter äventyret på sjukhuset förra året och all hårförlust under hösten där så har jag numera en utvuxen lockig hylla halvvägs ner i mitt annars extremt raka tunna hår^^
Så idag var jag hos frisören och beställde tid för klippning. Måste gör något åt det, kan ju inte gå med hyllan i evigheter. Ser ju förjävligt ut haha.
Ja ni ser ju, håret är dock lite oborstat men ändå^^

Dålig på att uppdatera

Man kan väl säga att arbetslösheten tar fram de dåliga sidorna i mig. Har ju inte uppdaterat på år och dar.
Mitt liv handlar mest om arbetssökande just nu, ingen vill ha en tjej som har gått på en teoretisk samhälls linje. Man skall minst ha ett års erfarenhet, eller som ett visst hotell i gbg som vill att diskaren på deras restaurang har 3 års erfarenhet. Vem vill fortfarande diska efter 3 år??
Jag hatar att inte ha ett jobb, inga pengar, ingenting. Jag får liksom tänka efter om jag har råd att köpa en hamburgare på donken typ.
Inte bra.
Puss på er!


RSS 2.0