utställning

Hejsan allesammans:)

Nu e det sista kvällen innan utställningen på mina bilder börjar. Har ca en timma på mig imorgon att sätta bilderna i den ordningen jag vill ha dom och sätta dit texterna som hör till, bestämde mig för några Whitesnake låtar, känns än så länge bra.
Känns som hela terminen gått åt men det bara vart någon vecka av fotograferingen, måste säga att jag var lycklig när frosten kom, blev ju så grymt fina bilder. Jag helt enkelt bevisat att det går att ta snygga kort med bara en vanlig kamera.
Nu hoppas jag att alla tycker om mina bilder, vill ju ha lite kritik också för att bli bättre, men är det bara bra kritik så e det inget fel med det heller, en av mina stora passioner är ju att fota, borde egentligen skriva lite mer om det i bloggen, men det är ju så sällan jag är ute och fotar nu för tiden. Jag måste nästan införskaffa en bra systemkamera, så jag kan leka lite, min kamera har ju massa förinställda funktioner, men jag kör ju bara på manuellt. Men iaf älskar jag mina macro bilder, så underbara:D Har ni några frågor om utställningen eller om min fotografering så kommentera så ska jag försöka svara så gott det går.
Får la bjuda på någon bild från utställningen också.
xoxo Ida Isabelle
Foto: Jag
Bild: Klippa ute vid Rörtången


Kommentarer

Lämna en kommentar, gör mig glad:

Ditt söta namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0