Måndag 31 Januari

Jaha då vart det sista januari för detta året åtminstone. Vilket för oss grymt söta men dock fattiga studenter betyder STUIEBIDRAGSDAG! Jippi!! Så nu tjejer kan vi dra ut igen.
I lördags var jag och tjejerna och bowlade i Eriksberg. Mysigt och roligt. Igår myste jag med kaninen hela dagen när jag låg i sängen och var halv sjuk. Gick dock senare på kvällen, efter den goda middagen bestående av Japansk fondue, till torget och köpte en låga jordgubbsglass, samt choklad sås och strössel. Ibland måste man få frossa lite också.
Idag har jag vart i skolan, ätit carbonara på Mocha och sedan åkt till Bågskytte klubben med Linnéa och Madeleine för att intervjua min tränare. Vi har ett arbete i pedagogiskt ledarskap där vi skall intervjua en person inom ungdomsverksamhet. Det gick bra och sen fick även Madde och Linnéa prova på att skjuta lite innan vi sprang iväg till bussen mot stan igen.
Nu skall jag natta Pyret vilket betyder total nedsläckning på mitt rum, med undantag för TV då.
Även en bild på mitt nyaste tillskott i min garderob
Dock är färgerna starkare irl

Paint this city

Tjo på er, just nu sitter jag på bussen på väg in till stan. Har egentligen redan vart på stan med Linnéa sen jag slutade skolan vid 11. Men nu ska jag träffa julia. Jag hann vara hemma 5 minuter för att droppa av alla skolgrejer och datan. Den är alldeles för tung att dra med sig på stan. Har riktigt ont i ryggen nu på grund av det. Så nu blir det fika, shopping och barbarella som gäller. See ya<3

Torsdag 27 Januari

Hej på er, egentligen har jag ju svenska lektion nu. Men som de två senaste veckorna har vi haft projekttid på svenska lektionerna eftersom projektet är en tredjedel av svenska betyget. Inget vi visste förän vi började i våras typ.

Så nu sitter jag ensam och skriver projektanalys utan Madde stackarn som är hemma och är sjuk.
Jag vill egentligen hemma och jobba istället, för jag jobbar mycket bättre uitan massa folk runt om kring mig som stör. 
Men får snart åka hem så det är ju bra det.
Imorgon är det planerat att jag skall träffa Julia på en fika, så längtar dit. Det är jobbigt att inte träffa sin bästa kompis så ofta. Det är liksom mer än 2 veckor sen vi liksom gjorde något tillsammans så det är på tiden nu.


Split your lip

You have to pay to change my mind, another day we'll last forever
I'll set you free
There's no guarantee
I want to feel
Want to make you bleed
The only one is the lonely one
I can't control this all alone
You say you want to dance
I say forget it babe
Well it's time to draw the line
by the crack of dawn

French Connection

Inte världens bäsa bild på min kappa men^^ Den är iaf marinblå.
Jag köpte min på åhléns men den finns även på Nelly.com men endast i svart
Update: den är tydligen slutsåld



Måndag 24 januari

Idag har jag vart i skolan, haft religionskunskap B där vi såg på en dokumentär om den destruktiva sekten Heaven's gate. Även pedagogiskt ledarskap där vi nästa vecka skall göra intervjuer med ungdomsverksamhets ledare.
Idag har även min lilla Pyret plutt flyttat in i mitt rum. Mina två kaniner har helt plötsligt börjat bråka, så nu har vi fått separera dem. Eller rättare sagt ligger det till såhär:
Pyret är äldst och har därför bestämt över Tindra, men nu efter några år under Pyrets styre har Tindra tröttnat och har därför bestämt sig för att ta över ledarrollen och enda sättet är att slåss. Därför har vi haft dem åtskilda, men i samma bur vilket har gjort att de bitit varandra genom gallret. En gång bet Tindra Pyret så allvarligt att det blev ett köttsår och började blöda. Så nu kan vi inte ha dem ihop så därför har Pyret flyttat in i mitt rum.

Söndag 23 januari

Hejsan på er, helgen har varit väldigt busy för min del, förutom idag då haha.
I fredags var jag ute hela natten, med tjejkompisarna, samt respektive pojkvänner och andra vänner.
Konstig natt var det iaf, även om den var rolig.
Igår var jag och firade min kusin som fyllt år under veckan. Myste även med katten "Djungel George" som tydligen hälsar på ofta, vilket han gjorde även igår. Jätte mysig katt, kurrade så fort man tog upp honom i famnen.
Idag har jag mått lite dåligt så har legat i sängen hela dagen. Druckit vira blåtira, ages jag drack det. Kollat på tre filmer, en som jag lånat av Emma, som hette Connie and Carla, de andra var Systrarna i Jeans och Skenbart.

Onsdag 19 Januari

Idag sa lärarna att det var buffertdag som gällde, men såklart fanns det en hake bakom och man var tvungen att komma till skolan och istället för lektioner hela dagen jobbade vi med projektarbetet. Det gick bra och vi har börjat analysera arbetet lite smått.
Var även och åt på Mocha, en god vegetarisk mozzarella paj blev det idag, ist för min vanliga pasta carbonara som e så himla god där.

Sen har jag vart och snackat med min doktor, gick oxå bra, mätte blodtryck och sådant. Dock var det lite lågt så hon tyckte jag borde dricka kaffe vid frukost och lunch, haha. Gula tänder here I come liksom.
Har även vart duktig och kollat på en dokumentär i kväll som hette Bebisarnas vetenskap. Handlar om bebisars utveckling under de första månaderna/året. Jag kollade på den för att se om jag kunde koppla in den i projekt arbetet.

Har även vart lyckad och limmat ihop några fingrar med universallim nu ikväll. Så duktigt va^^ det tog lång tid att få loss dem kan jag ju säga.



Green

Äckligt snygga gröna naglar:)




Tisdag 18 Januari

Idag har jag inte vart hemma och legat sjuk, snarare vart i skolan och spelat frisk^^

Halsen gör fortfarande ont, vilket inte är så kul.

Men tjejjerna var glada över att se mig igen och jag var väldigt glad över att se dem.  
Jag är ju en sån person som inte stannar hemma om jag verkligen inte är jätte sjuk, eftersom jag vet hur mycket jag missar när jag är borta.



Videon ovanför är en cover på The Knife - Heartbeats

God natt

Nu skall jag allt lägga mig under täcket, så jag förhoppningvis kan gå till skolan imorgon. Man missar ju sjukt mkt i skolan när man är sjuk.
Pappa var söt och kom upp med en glass, ananas splitt. Jag tål ju egentligen inte ananas, men jag tål glassen och drickan^^

Får väl nu bara ta en snabb kopp te till så kanske halsen ger med sig, hittade inte mina strepsils som jag hade liggandes någonstans och mitt i den röran tappade jag bort ett örhänge med, mig i ett nötskal^^


Måndag 17 Januari

Idag har jag vart hemma från skolan, för idag är jag sjuk.

Inte det roligaste, men så är det ibland. Jag har bland annat läst klart sista Harry Potter boken(ja, jag vet att jag e efter) och nu sitter jag och myser med min söta kanin Pyret.

Tänkte lägga upp lite bilder som får beskriva helgen och även bild på mystjejjorna (dvs. jag och Pyret^^)



Pyret älskar att ligga i famnen eller knät och bli klappad på magen




i Lördags åt vi hummer, såååå gooooooootttttt!!



o igår gjorde jag och min lillebror supergoda jordgubbs smoothies





Onsdag 12 Januari

hej på er,
jag var verkligen jätte trött när jag kom hem från skolan idag, jag höll mig vaken till klockan var fyra men sen somnade jag och sov till klockan var tio i fem.

Det har snöat ungefär 15 cm inatt så det är jätte mycket snö igen^^ Jag ramlade på väg till bussen imorse.
Det är ju så fint när snön sitter kvar på trädens grenar, tycker inte ni det?


iPad? iPhone?

Om ni har tänkt köpa en iPad eller iPhone ganska snart, så vänta.

Enligt vissa källor kommer den nya iPhonen till sommarn.
 Och På CES-mässan visades två prototyper på nya iPad 2 vilken kommer ha dubbelt minne samt kamera fram och bak.



Så som sagt, vänta med att införskaffa en ny telefon eller iPad åtminstånde vänta ett halvår;)


info hämtade från

http://www.prisjakt.nu/pryl/dator/274_ipad_2_lanseras_inom_en_manad

Söndag 9 Januari

Hej allihopa!

Måste bara säga att jag e sjukt hungrig för tillfället haha, speciellt när jag såg att vi skulle äta tre rätters idag!

Just nu sitter jag och spanar på olika resemål, det är nämligen så att jag och mina tjejkompisar skall åka iväg i sommar, men vet inte riktigt vart än.

Om ni har några förslag på vart vi kan åka, så lämna en kommentar, det kan tex vara en plats du nyligen varit på, eller en plats du vill åka till.
Det enda kruxet vi har är att platsen måste ha en strand, ställen för shopping samt lite kultur.

Det enda förslaget vi har just nu är att åka till Rimini i Italien, jätte fint ställe. Dock är Italien lite dyrt. Så vi vill gärna utvidga våra vyer lite grand.

Puss♥


Lördag 8 Januari

Tjoo
Dåligt med uppdatering känner jag, har dock vart borta i ett dygn så jag skyller på det. Igåpr åkte jag nämligen till en klasskompis, där vi förfesta och åt middag, sen drog vi ut till Parken. Efter Parken så var klockan tidig morgon så vi åkte tillbaka till min klasskompis och sov i några timmar.

Igår var jag även i stan och köpte en jätte fin kappa på Åhléns, den var från French Connection och kallas Winter sun coat och är supersnygg!!

Dock har jag inte tagit ngn bild på den ännu, så det kommer senare.

Puss♥

Torsdag 6 Januari

Tjoohejsan

Idag har jag varit på MyDog mässan och tittat på alla söta hundar som springer runt där. Var även en sväng på stan och införskaffade mig vårens säkerligen snyggaste kavaj haha.

Den är verkligen skit snygg!

Målade även om mina naglar igår, this is how they look;)







bild på le kavaj


Tisdag 4 Januari

Hej på er, just nu hatar jag vintern. Varför?

1. det är kallt
2. man måste ha grymt mkt kläder på sig
3. det blir fortare mörkt
4. bussarna går inte som de ska
5. mina nagelband blir torra och det leder till små sår.
6. får eksem på mina ben som kliar som in i bomben när jag ska sova, eller rättare sagt hela tiden.


någon som fattat att jag saknar sommaren? haha

harry Potter var btw jätte bra.
Har ävcen sett easy a idag, den var riktigt rolig.

Men idag har jag tränat, pluggat lite och kollat sista avsnitten på glee säsong 1.



Måndag 3 januari

Hejsan på er. Tänkte göra ett snabbt mobilinlägg. Just nu sitter jag på bussen på väg till stan igen. Förut var jag på stan med Julia och Shoppade och fikade. Nu ska jag ta med lillebror och se harry potter på bergakungen. Vi hörs sen puss

Lördag 1 Januari 2011

Hejsan och gott nytt år!!

Jag har nästan sovit hela dagen, iaf befunnit mig i sängen hela dagen.

Men nu har jag gjort mig iordning för att ikväll skall jag på bio och se Devil, har ingen absolut aning om vad det är för film, så vi får se om Jasse gjorde ett bra val att lura med mig på haha.

Nu skall jag måla om mina naglar, så hörs vi senare kanske. Puss


RSS 2.0