Make up tips!

Hej kära läsare! stötte på en kul sak när jag sökte makeup på nätet, den här produkten verkar vara helt okej och perfekt för dem som inte riktigt kan eller har tid att sminka sig.
 Eyemajic är en direktapplicerande ögonskugga som ger dig en proffisionell make för varje tillfälle. Det går snabbt och blir inte kladdigt samtidigt som det garanterat blir snyggt. En revulotionerande skönhetsnyhet som tar bara några sekunder att lägga på. Perfekt när du har bråttom eller är på resande fot.
Steg 1: Blunda och höj ögonbrynet så långt det går för att få en så slät yta som möjligt. Använd båda händerna när du applicerar skuggan, lägg den så nära innerögat och fransraden som det går. Håll den där i ungefär 4 sekunder innan du drar den mot ytterkanten.
Steg 2: Dra applikatorn över ögonlocket mot ytterögat för att få ett bra resultat. För att undvika för skarpa kanter använder du den andra sidan av Eyemajic och suddar försiktigt för bästa resultat.
Steg 3: För att få en annan look på sminkningen kan du dra applikatorn 5-10 mm uppåt för att få en mer kattliknande make. Du kan även dra applikatorn i olika riktningar för att få fler unika blandningar. Varje paket innehåller 5 par.


De går att köpa på www.nelly.se

Jag tyckte dock att det var lite väl dyrt för fem par, med 110kr (SEK)

Även ett stämpelkit för naglarna, lätt att använda och über snyggt.


KONAD IMAGEPLATE M20
Bildplatta innehåller flera roliga motiv, Plattan passar perfekt för att utöka redan existerande motiv eller för dig som vill ha mindre symboler på naglarna. Enkelt men effektfullt. Stryk på ett lager med Konad Special Polish och ta bort resterna med skrapan. Tryck den mjuka kudden mot bilden och motivet fastnar på den. Tryck på motivet på nageln med en rullande rörelse och du får motivet på nageln. Tänk på att inte låta naggellacket ligga på plattan för länge innan du trycker den på kudden. Alla Konad Image Plates är gjorda av rostfritt stål för att hålla under en lång tidsperiod. Bilderna på plattorna är gjorda med laserstrålar som med stor nogrannhet skapar en hög kvalité med många detaljer och sofistikerade designs. Du hittar fler plattor under varumärket Konad Stamping Nail Art. Diameter 5,5 cm

De går även också att köpa på www.nelly.se

Inte speciellt dyra heller 55kr (SEK)/ platta

Nu finns det ju även ett annat instant dry nagellack

http://www.youtube.com/watch?v=jBpJSJqypto&feature=player_embedded

Den så kallade Incoco dry nail applique

Verkar ju vara helt perfekt när man har bråttom, ett plus är väl att den håller upp till 14 dagar

Om man vill läsa mer kan man gå till www.incoco.se


Kommentarer

Lämna en kommentar, gör mig glad:

Ditt söta namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0