Godis- nyttigt eller onyttigt??

Hej alla bloggläsare, det e söndag kväll, och jag har världens godis sug, men som typ alla andra helger äter jag frukt istället för att vara nyttigare och stilla mitt inre rop efter socker, men först tänkte jag berätta vad en helg bla. kan innehålla i godis-väg, när jag bestämt mig för att vara onyttig.Några av mina favoriter, självklart äter jag inte alla samma helg. Men detta blir en bra sammanfattning.


Men om du e som jag och vill vara nyttig finns det ju många sätt att vara det på, speciellt med hjälp av frukt. Vem säger att frukt inte är som godis?

Mitt bästa och godaste alternativ är fruktsallad.
För min fruktsallad behöver man
-Banan
-Äpple
-Päron
-Vindruvor
-Appelsin
Sen e det bara att skära allt i små tärningar och äta, men om man vill lyxa till det kan man ju alltid slänga i vispad grädde eller en klick vanilj glass.


Annars är ju Isabelles hallon och yoghurt smoothie en populär favorit, inte bara av mig utan även mina kompisar. Allt man behöver är färska eller frysta hallon, jag föredrar faktiskt frysta, eftersom det gör smoothie:n kallare, vanilj yoghurt, en skvättt mjölk och om man vill banan. Sen e det bara att blanda efter eget behag i en mixer.
(Har tyvärr ingen bild på smoothien)

Imorgon ger jag ut receptet på Isabelles Redlady non alchoholic drink. Så håll ett öga på bloggen.


 

 

Kommentarer

Lämna en kommentar, gör mig glad:

Ditt söta namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0